Červená čočka – vše, co o ní potřebujete vědět
✅ Proč jíst červenou čočku ✅ Jak se pěstuje červená čočka ✅ Jak červenou čočku uvařit ✅ Tipy na recepty z červené čočky
Luštěniny jsou plné vitaminů a bílkovin. Zasytí vás a naplní energií. Jsou skvělou surovinou do vegetariánských či veganských pokrmů. Mezi luštěniny patří například cizrna nebo červená čočka.
Jídelníček si také můžete zpestřit obilovinami, které jsou především zdrojem sacharidů, tedy i energie. Pyšní se také řadou vitamínů a minerálů.
Co vás zajímá? ?
✅ Proč jíst červenou čočku ✅ Jak se pěstuje červená čočka ✅ Jak červenou čočku uvařit ✅ Tipy na recepty z červené čočky
✅ Co je špalda ✅ Jak se vyrábí špaldová mouka ✅ Druhy špaldové mouky ✅ Na co lze špaldovou mouku použít ✅ Špaldové recepty
✅ Co je to cizrna? ✅ Jak uvařit cizrnu? ✅ Jak cizrna chutná? ✅ Jaké jsou druhy cizrny a tipy na recepty
✅ Co je kuskus ✅Jak uvařit kuskus ✅ Rozdíl mezi marockých a izraelským kuskusem ✅ Z čeho se kuskus vyrábí ✅ Recepty s kuskuse...
✅ Co je to bulgur ✅ Jak bulgur správně uvařit ✅ Nutriční hodnoty bulguru ✅ Recepty s bulgurem ✅ Je burger bezlepkový?
I oblíbená sekaná se dá připravit bez tradičního mletého masa. Stačí vám k tomu červená čočka, ovesné vločky, mrkev a několik dalších ingrediencí, které v kuchy...
Polévka z červené čočky se hodí do letního i zimního jídelníčku. V létě oceníte její lehkost a rychlost přípravy, v zimě zas příjemně zahřeje a pokud přidáte ch...