Zpátky na blog
+ servings

Sladká pohanková kaše na snídani s ovesným mlékem

Máte rádi sladké snídaně? Pak vám zachutná sladká pohanková kaše. Je bezlepková, plná živin, pořádně vás zasytí a je rychlá na přípravu.
Celková doba15 minutes
Chod: Snídaně
Kuchyně: Česká
Klíčové slovo: kaše z pohanky, pohanková kaše, sladká pohanková kaše
Dávka: 1 porce

Ingredience

Postup

  • V menším hrnci přiveďte mléko k varu.
  • Přisypte pohanku a míchejte, dokud pohanková kaše nezhoustne.
  • Následně hrnec sundejte z plotny, přidejte med, skořici a nechte zhruba 10 minut odstát.
  • Pak si pohankovou kaši dozdobte nasekanými mandlemi a lyofilizovanými jahodami nebo jiným ovocem, které máte rádi.