Recept: Tvarohová buchta na plech, sušené mango a ovoce
Tradiční česká tvarohová buchta na plech, do které jsme přidali sušené mango, brusinky a rozinky, je vynikající rychlý moučník s nádechem exotického ovoce.
Doba přípravy 15 minutes minut
Doba vaření 45 minutes minut
Celková doba 1 hour hodina
Dávka: 1 plech
6 vejcí 180 g třtinového cukru nebo bílého 350 g měkkého tvarohu 200 g másla nebo ghí citrónová šťáva z jednoho citronu citronová kůra z jednoho citronu 350 g polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 1 ČL vanilkový extrakt
Oddělte žloutky od bílků a z nich vyšlehejte sníh.
Žloutky smíchejte s cukrem a vyšlehejte do krémové pěny.
Přidejte citronovou kůru a šťávu, mouku, kypřící prášek, máslo a tvaroh.
Směs mixujte mixérem, dokud nevznikne hladké těsto.
Nakonec ručně vmíchejte sníh a sušené ovoce.
Těsto vylijte na vymazaný plech a pečte na 170 ° C 45 minut do zlatova.