Zpátky na blog
Vytisknout recept
Obrázek receptu
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vytisknout recept
Recept: Pistáciové máslo
Milovníci pistácií, pozor! Tohle je něco pro vás. Lahodné a krémové pistáciové máslo, které si jednoduše vyrobíte doma. Můžete ho použít do jogurtu, kaší či ho mlsat jen tak.
Doba přípravy
10
minutes
minut
Celková doba
10
minutes
minut
Chod:
Dezert, Svačina
Kuchyně:
Veganská, Vegetariánská, Zdravá výživa
Klíčové slovo:
máslo z pistácií, pistáciové máslo
Dávka:
1
sklenice
Ingredience
1
hrnek
naturálních pistácií
špetka
soli
Postup
Pistácie pražte na pánvi či v troubě na 175 stupňů po dobu 10 minut.
Po vychladnutí vložte pistácie do mixéru a rozmixujte na jemný prášek.
Osolte a mixujte dál, dokud se nevytvoří krémové máslo. Doba mixování se liší podle výkonu vašeho mixéru (2 až 10 minut).