Zpátky na blog
Vytisknout recept
Obrázek receptu
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vytisknout recept
4.80
z
10
hlasů
Recept na jednoduché noky s krémovou omáčkou
Dokonalý italský gastronomický zážitek.
Doba přípravy
5
minutes
minut
Doba vaření
20
minutes
minut
Celková doba
25
minutes
minut
Servings:
4
porce
Ingredients
1 a 1/2
šálku
kuřecího nebo zeleninového vývaru
500
g
vakuově balených bramborových noků
1/2
šálku
smetany ke šlehání nebo rostlinné smetany
1/2
šálku
bazalkového pesta
1
šálek
strouhaného parmazánu
rajčata a parmazán na ozdobu
Instructions
V hluboké pánvi vařte noky ve vývaru 2 až 3 minuty. Pokud se noky lepí na dno pánve, snižte trochu teplotu.
Do pánve nalijte smetanu, přidejte sýr, pesto a snižte teplotu na středně nízkou.
Pokračujte ve vaření noků ve smetanové omáčce, dokud omáčka nezhoustne – asi 3 až 4 minuty.
Gnocchi podáváme s parmazánem a rajčátky.