Kuskus s kuřecím masem ve smetanové omáčce
Vyzkoušejte náš jednoduchý a rychlý recept na kuskus s kuřecím masem ve smetanové omáčce. Je to lehké, dobře vás zasytí a rozhodně si na něm pochutnáte.
Doba přípravy 10 minutes minut
Doba vaření 20 minutes minut
Celková doba 30 minutes minut
Course: Hlavní chod
Cuisine: Česká
Keyword: kuskus s kuřecím masem
Servings: 2 porce
200 g kuskusu 250 g kuřecích prsou nakrájené na kostičky 200 ml smetany na vaření 1 žlutá cibule 3 stroužky česneku 1 PL slunečnicového oleje 1 ČL ghí na dochucení kuskusu sůl pepř tymián čerstvý nebo sušený
Nakrájejte cibuli nadrobno a na středním plameni ji osmažte do zlatova na oleji.
Poté přidejte kuřecí kousky, sůl a pepř.
Kousky masa osmažte také do zlatova a přidejte prolisovaný česnek, tymián a orestujte.
Poté přidejte smetanu a vařte pár minut.
Připravte kuskus podle návodu a orestujte s kouskem másle nebo ghí na pánvi.
Můžete podávat samotné nebo s fazolovými lusky nebo vařenou zeleninou.