Jednoduchá hrníčková banánová bábovka s ořechy
Tato jednoduchá hrnková banánová bábovka je sladká i bez cukru. Příprava vám zabere jen pár minut a zpracujete do ní přezrálé banány.
Doba přípravy10 minutes minut
Doba vaření30 minutes minut
Chod: Dezert
Kuchyně: Česká
Klíčové slovo: bábovka, banánová bábovka
Dávka: 0
Předehřejeme troubu na 160 stupňů.
Rozmačkáme banán.
Přidáme všechny mokré ingredience a zamícháme.
Postupně vmícháme všechny suché ingredience a vypracujeme hladké těsto.
Pečeme bábovku po dobu 50-60 minut. Během prvních 30 minut pečení troubu neotevírejte, aby bábovka neklesla.
Otestujeme špejlí, zda je hotová.
Vyndáme bábovku z trouby a necháme ji vychladnout. Poté ji vyklopíme.
Po vyklopení a vychladnutí ji pocukrujeme.